Cart00 kr
  •   Hög kvalitet till låga priser
  •   Moms ingår i alla priser
  •   Fri frakt över 999 kr 
  •   Kända varumärken
  •   30 dagars ångerrätt 

SG Armaturen

SG Armaturen är kända för att leverera belysning av absolut högsta klassDesign, hög kvalitet, god funktion och konkurrenskraftiga priser är nyckelord för SG. Ett av många exempel är den prisbelönta Junistar med unik patenterad lösning av armaturhuset. SG utvecklar och förfinar tekniker hela tiden på sina armaturer. 

SG Armaturen etablerades 1990 och är ett helägt norskt företag med huvudkontor och centrallager i Lillesand. SG är kända för att leverera belysning av absolut högsta klassDesign, hög kvalitet, god funktion och konkurrenskraftiga priser är nyckelord för SG.

SG:s armaturer tas fram i och samarbete med internationellt erkända industriformgivare och utvecklas med fokus på enkel installation, funktionalitet och okomplicerad struktur. Vi satsar helhjärtat på en kontinuerlig produktutveckling för att åstadkomma ett komplett utbud av de allra bästa tekniska lösningarna.

Gängse klimatförhållanden ställer stränga krav på rätt val av material i belysningsprodukter, både för inomhus- och utomhusmiljö. Vi är stolta över att kunna uppfylla samtliga villkor för såväl material av högsta kvalitet som för en adekvat återvinning.

Produkterna går igenom en mycket strikt kvalitetskontroll och uppfyller gällande europeiska standarder och säkerhetsföreskrifter.

Läs mer

IP klass

Dimbar

Konverter

Spridningsvinkel

Färg

Utförande

Ljusfärg

Väderbeständig

Ljusbild

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Kundtjänst

Handla

Information