Cart00 kr
  •   Hög kvalitet - låga priser
  •   Kända varumärken
  •   För privatpersoner & företag
  •   Moms ingår
  •   Fri frakt över 999 kr 

Spisvakt - Spistimer

Spisvakter/spistimer från Norwesco

En mycket stor andel av bränder i hemmet orsakas av matlagningsrelaterade olyckor. En spisvakt från Norwesco förebygger uppkomsten av spisbrand. Norwesco spisvakter uppfyller den gällande spisvaktsstandarden SS-EN 50615 kategori B.

Spisvakterna erbjuder kompromisslös kvalitet i fråga om funktionalitet, design och användarvänlighet. Det finns tre olika typer av spisvakt att välja på:

StoveGuard SE-serien

Spisvakt med manuell start, den har både värmevakt och timer för ökat skydd. Användaren har hela tiden koll på återstående gångtid och meddelanden från spisvakten på den lättavlästa diplayen. Den är enkel att använda och lätt att installera då inga inställningar eller programmeringar krävs. Spisvakten aktiveras genom ett enkelt tryck på knappen vid displayen.

StoveGuard SV-serien

Spisvakt med automatisk start, den har både värmevakt och timer för ökat skydd. Användaren har hela tiden koll på återstående gångtid och meddelanden från spisvakten på den lättavlästa diplayen. Den är enkel att använda och lätt att installera då inga inställningar eller programmeringar krävs. Spisvakten aktiveras automatisk när en spisplatta slås på.

StoveGuard WL-serien

Spisvakt med automatisk start samt en trådlös sensor som kan monteras på spisens fläktkåpa. Den anpassar sig intelligent och självlärande till användarens matlagningssätt. Spisvakten detekterar farligt höga temperaturer och temperaturökningar och stänger av spisen vid farliga situationer. Spisvakten har ett 3,5 mm uttag i sidan av nätenheten där man kan koppla in ett externt alarmsystem och utgången har en potentialfri kontakt. 

OBS! Det behövs ingen Nolla  för att installera 400V versionerna på SE och SV-serien

När man lagar mat med en installerad spisvakt är det viktigt att tänka på att kastrullen/stekpannan täcker spisplattan. Drar man bort kastrullen/stekpannan från plattan medan spisen fortfarande är igång kommer spisvakten att lösa ut och strömmen stängs då av.

Läs mer

IP klass

Färg

Utförande

Funktion

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Kundtjänst

Handla

Information