Cart00 kr
  •   Hög kvalitet - låga priser
  •   Kända varumärken
  •   För privatpersoner & företag
  •   Moms ingår
  •   Fri frakt över 999 kr 

Schneider-Electric Multifix

Schneider Electrics nya infällda apparatdosor i Multifix-serien gör installationen enklare! Nu lanserar Schneider Electric uppgraderade infällda apparatdosor som förenklar installatörens arbete. Du kommer självklart känna igen egenskaperna med de omtyckta apparatdosarna – nu har de dock förbättrats på flera sätt. Upptäck allt nytt med Multifix-serien från Schneider Electric här!

Serien Multifix är ett komplett dossystem för alla typer av installationer. Produkterna är speciellt anpassade till våra traditionellt nordiska byggmetoder. Med Multifix får du en serie dosor som är snälla mot naturen, eftersom de är halogenfria och tillverkade i en plast som kan återvinnas. De nya dosorna ersätter VP-2 sortimentet som utgår inom kort.

Vad innehåller Multifix-serien?

Multifix-serien består av kombinerbara apparatdosor för olika skivtjocklekar i olika utföranden, enkel, dubbel och trippelgips. Du hittar med andra ord singel, 1,5-modul, dubbel och Bigbox – så kallade pungdosor, med extra kopplingsutrymme. Apparatdosorna finns i olika utförande för regelväggar, ingjutning och brandklassning samt har flera smarta tillbehör för alla typer av byggmetoder.

Ett komplett dossystem – för alla typer av installationer

Läs mer

IP klass

Färg

Utförande

Prissättning

Funktion

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Kundtjänst

Handla

Information