Cart00 kr
  •   Hög kvalitet - låga priser
  •   Kända varumärken
  •   För privatpersoner & företag
  •   Moms ingår
  •   Fri frakt över 999 kr 

Garo elcentraler

GAROs normkapslingsprogram, erbjuder ett brett sortiment. Det finns alltifrån 13 upp till 75 modulplatser. Halogenfritt plastmaterial för utvändig montering och kraftiga plåtskåp både för infällt och för utvändigt montage.

Inredet i GAROs normkapslingar
Inredet är genialt konstruerat för att underlätta installationen och skapa ett nästan obegränsat arbetsutrymme. Med enkla snäppfästen hålls hela inredet på plats, men vid installation eller justeringar, kan allt fällas ut i 90 º, vilket gör att man får en god överblick och ett mycket bekvämt arbetsutrymme. Denna funktion är, förutom ovan nämda fördelar, en stor hjälp vid det slutliga montaget av de utgående kablarna. Det bidrar till ett säkerställande av den kompletta centralen, beträffande risken för överslag och uppkomsten av ljusbågar mellan ofullständigt anslutna ledare. Djupet bakom DIN skenorna är 29 mm i plastkapslingen och 23 mm i plåtkapslingen. Vid behov kan naturligtvis inredet helt tas bort.
Produkterna är konstruerade utefter stakströmföreskrifterna ELSÄK-FS 2004:1 och installationsreglerna SS 436 40 00 i tillämpliga delar samt provade, godkända och certifierade av SEMKO enligt satndard för bostadscentraler SS-EN 60 439-3 för märkström 63A, 50Hz, märkdriftsspänning 400V och isolationsmärkning 690V.

Läs mer

IP klass

Färg

Utförande

Normprodukt

Funktion

Jordfelsbrytare typ

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Kundtjänst

Handla

Information