Cart00 kr
  •   Hög kvalitet - låga priser
  •   Kända varumärken
  •   För privatpersoner & företag
  •   Moms ingår
  •   Fri frakt över 999 kr 

Ebeco Golvvärme

Ebeco är ett familjeföretag och är ett av Skandinaviens ledande företag inom elektrisk golvvärme, frostskydd och andra värmelösningar för hushåll, byggarbetsplatser och industrier.

Ebeco har jobbat med värmelösningar sedan Ebbe Larsson grundade bolaget i slutet av sjuttiotalet. De startade med golvvärme och insåg snart att det finns en hel del fördelar med rätt värme på rätt plats. Ebeco har därför utvecklat såväl våra produkter som vilka applikationer de kan användas till. Idag kan vi presentera ett komplett sortiment värmelösningar inom fyra affärsområden: inomhus, utomhus, byggnation och industri.

Genom tiderna har Ebeco presenterat en rad innovationer som kommit att forma marknaden för värmekabel. Idag erbjuder Ebeco marknadens bredaste och mest kompletta sortiment av värmelösningar. Vi gillar att sprida värme helt enkelt.

Ett exempet på nya inovativa produkter är den nya termostaten EB-Therm 400 som vi tycker står i en klass för sig vad det gäller funktion, installation och med ett enkelt handhavande för slutkonsumenten. Denna termostat ingår i det nya golvvärmekitet Ebeco Cable Kit 400den kan även köpas separat.

Om du har frågor om Ebecos värmelösningar eller andra funderingar, har de en riktigt bra hemsida med all information som man kan ha Länk Ebeco.se 

Läs mer

IP klass

Färg

Funktion

Effekt

ByggVaruDeklaration (iBVD)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Kundtjänst

Handla

Information