Cart00 kr
  •   Hög kvalitet - låga priser
  •   Kända varumärken
  •   För privatpersoner & företag
  •   Moms ingår
  •   Fri frakt över 999 kr 

Plejd

Alla Plejds produkter konfigureras och installeras från appen Plejd. Tack vare appen slipper du DIP-switchar, potentiometrar, och hubbar med krånglig programmering för att konfigurera enkla funktioner.

Med appen kan du styra belysningen, sätta upp scenarion och schemalägga produkterna hur du vill. De vanliga knapparna fungerar som vanligt. Plejd är svensktillverkat och appen finns på både Appstore och Google Play.

 Kom igång med Plejd

 Plejd - Smart belysning för alla

 

Image

Intuitiv kontroll

Slå igång ditt film-scenario bekvämt från soffan, eller släck alla lampor från sängen. Snygg och intuitiv kontroll av hela din belysning, endast med ett klick i appen.

Image

Lägg till en enhet

Att lägga till en enhet kunde inte vara lättare. Appen kommer guida dig genom stegen du behöver ta, och inom en minut eller två är du redo att njuta av en värld av trådlös belysning.

Image

Scenarion

Sätt ett namn på ditt scenario och sedan väljer du vilka lampor du vill inkludera, samt på vilken ljusnivå det ska vara när scenariot sätt igång. Klicka spara och du är klar.

Image

Lägga till personer

Du kan dela ditt system säkert med vem du vill och kan lätt styra över deras behörigheter.

Image

Schemaläggning

Wake-up-belysning eller bara se till att alla lampor är släckta på kvällen när det är dags att sova. Med Plejd kan du schemalägga din belysning lika lätt som att ställa ett alarm på din mobiltelefon.

Image

Astrour

Slå på utomhusbelysningen när solen går ner, och sedan slå av den när solen går upp. Med Plejd kan alla dina scenarion triggas relativt till solens position.

Image

Länka scenarion till en lampknapp

Låt oss vara ärliga, dra upp telefonen för att slå igång ett scenario är inte alltid det bästa sättet. Med Plejd kan du enkelt länka och slå på scenarion från vilken lampknapp du vill.

Image

Lastinställningar

Installera appen Plejd och nu kan du glömma konfigurering och fixa finliret med gömda DIP-switchar och potentiometrar. Med Plejd-appen får du ett intuitivt och kraftfullt verktyg för att ställa in dina enheter.

Image

Trådlös synk

Varför dra dyra kablar i väggar och tak när det kan göras trådlöst inom några sekunder. Spara kostnader och miljön med vår unika trådlösa synk.

Läs mer

IP klass

Dimbar

Passande drivdon

Spridningsvinkel

Färg

Utförande

Ledstripe

Ledstripe effekt

Ljusfärg(färgtemp)

Väderbeständig

Prissättning

Funktion

Håltagning

Diameter lampa

Dimmerteknik

Tiltbar

Energiklass

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Kundtjänst

Handla

Information