home Menu close
menu MENU

Theben SUL 191W kopplingsur 1-kanal veckoprogram

Theben mekaniskt kopplingsur med veckoprogram av hög kvalitet

• DuoFix fjäderanslutning för snabb och tillförlitlig anslutning
• Patenterad 24-timmars urtavla
• Manuell överstyrning av kopplingstider
• Dygnsprogram eller veckoprogram med gångreserv

Thebens mekaniska kopplingsur SUL finns i två olika modeller i 1-kanals utförande med dygnsprogram alternativt veckoprogram. Kopplingsuren är försedda med batteri back up på 200 h som säkerställer driften även vid strömavbrott. Batteriet är återuppladdningsbart och når full kapacitet efter 3 h nätanslutning. Växlande kontakt med en maximal belastning på 16 A vid resistiv belastning. Quarts teknik säkerställer en exakt tidsnoggranhet utan större tidsförskjutningar. Driftspänning 110 - 230 V AC, 50/60 Hz.

Snabb och enkel installation eftersom anslutningen sker med Thebens fjäderplintar DouFix som även används för hela top2 sortimentet.
I varje plint kan man ansluta två kablar vilket möjliggör överkoppling. Varje kabel kontakteras säkert via en separat fjäder så att man kan ansluta kablar med olika ledningsarea, från 0,5 mm² till 2,5 mm². I fjäderplinten är det möjligt att använda RK, FK, EK och dessutom kabel försedd med ändhylsa. Plinten är unik eftersom den är vinklad 45 grader, detta underlättar installationen avsevärt då uret är monterat på en DIN-skena. Den specialutvecklade plinten gör det även enkelt att lossa kabeln vid behov av en förändring i installationen. Kablarna frigörs enkelt genom ett tryck på den integrerade knappen på fjäderanordningen.

Patenterad 24 timmars urtavla säkerställer att dag och natt program inte förväxlas. Ett separat vred på uren visar aktuellt kopplingsläge, om uret är till- eller från- slaget. Vredet gör det även möjligt att överstyra uret om man tillfälligt vill aktivera ett normalt tidsstyrt uttag. Kopplingsuren har en separat brytare för permanent på eller av. Båda modellerna är avsedda för montering på en DIN-skena och bygger totalt 3 moduler. Kopplingsuren har en effektförbrukning på 1 VA.

SUL 181d, 1-kanals kopplingsur med dygnsprogram.
96 segment där varje segment har en kopplingstid på 15min.

SUL 191w, 1-kanals kopplingsur med veckoprogram. Urtavlan är indelad i veckans sju dagar där varje dag har 12 segment med en kopplingstid på 2 h. Uret har totalt 84 segment.

Artikelnummer: 1334083
kr 678,20 kr

Lagersaldo: Lagervara

remove add

Mer information

E-nummer 1334083
Leveranstid Lagervara
IP klass IP20
Tillverkarens art.nr/prod-kod 1910011 - 87063
Varumärke Theben

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Theben SUL 191W kopplingsur 1-kanal veckoprogram

Vilket betyg ger du denna produkt? *

Pris
Kvalitet