home Menu close
menu MENU

Exxact Schneider-Electric

Schneider Electrics Exxact är en helt ny apparatserie för moderna elinstallationer, tillgänglig i flera färger och med ett stort antal kombinationsmöjligheter. Exxact är framtagen i samråd med installatörer för att möta såväl slutkundernas ökade intresse för design och miljö som installatörernas behov av flexibla produkter som är enkla att installera. - Exxact kombinerar det bästa från Trend med en mer modern design och energieffektiva installationer. Samtidigt som serien förenklar elektrikernas vardag skapas också möjligheter att sälja andra typer av lösningar till kunden. Serien innehåller ett stort urval av produkter som syftar till att skapa smartare och snyggare hem- och kontorsmiljöer,

Schneider Electrics strömbrytarserie Exxact vinner internationellt designpris

Schneider Electrics nya apparatserie Exxact som lanserades tidigare i år har vunnit red dot design awards pris för bästa produktdesign 2011. Exxact har tagits fram speciellt för att tillmötesgå ett ökat intresse för design och ökade krav på funktionalitet. Det är en helt ny generation strömbrytare och består av en komplett apparatserie i olika färger och modeller som kan skräddarsys helt efter kundens behov.

– Att Exxact vinner pris just för seriens design är kul då design har stått i fokus i utvecklandet av den nya serien. Målet med Exxact har varit att skapa en flexibel strömbrytarserie som enkelt kan matchas, oavsett vilken stil, färg eller tapet man har i rummet, säger Samuel Törnell, marknadsansvarig för elinstallation på Schneider Electric.

Exxact är en flexibel strömbrytarserie som består av över 250 olika funktioner och fyra olika ramfamiljer. Serien ger stora möjligheter att skapa en ökad komfort och en större energieffektivitet.

– I valet av vinnare tittar vi noga på designkvalitet men att produkterna är kreativa och nytänkande vägs också in i bedömningen. Dessa kriterier är inte bara måttstockar för god design utan är ofta också ett tecken på att produkten har stor potential att bli en succé även försäljningsmässigt, säger Peter Zec, grundare av red dot design award.

Produktdesignpriset red dot instiftades 1955. Idag är det världens största och mest prominenta designtävling. I årets upplaga deltog 60 olika företag och designers med totalt 4433 olika produkter.

Exxact Schneider-Electric

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Artiklar 1 till 80 av totalt 224
per sida
Desc
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Artiklar 1 till 80 av totalt 224
per sida
Desc