home Menu close
menu MENU

Protector uttag med jordfelsbrytare 16A-230V-30mA

Protector - För förhöjt personskydd i hemmet och på arbetsplatsen PROTECTOR är en kombination av ett 2-vägs jordat petskyddat uttag 16A/230 V och en 2-polig jordfelsbrytare med 10 eller 30mA märkfelström. Med kapsling i slagfast termoplast godkänd i skyddsklass IP 44. Jordfelsbrytarna är av typ A, dvs de har förhöjd stötströmsäkerhet och reagerar för växelfelströmmar och pulserande likfelströmmar. PROTECTOR finns i två varianter, med jordfelsbrytare för 10mA respektive 30mA märkfelström. 30mA är gränsvärdet för att ett säkert personskydd skall uppnås, medan den högkänsliga typen för 10mA kan användas då enbart mindre bruksföremål skall anslutas till uttaget t ex hårtorkar med extra eller förstärkt isolering. PROTECTOR som levereras med kapsling av slagfast termoplast har måtten (h x b x d) 146 x 105 x 43 mm och täcker alltså väl upp utrymmet omkring innfällda apparatdosor.
kr 1 112,50 kr

Lagersaldo: Lagervara

remove add
PROTECTOR är godkänd i kapslingsklass IP44 för utanpåliggande montage och för montage över infälld apparatdosa eller rakuttagsdosa 20 VA. I bad och duschrum får PROTECTOR monteras i område 3 enligt gällande bestämmelser (ELSÄK-FS 1999:5). PROTECTOR är ett lämpligt personskydd för bostäder (kök, badrum, hobbyrum, garage, balkonger), kontor, skolor, laboratorier och andra arbetsplatser där 2-poliga uttag med jorddon används.

Mer information

Artikelnr 1898226
Leveranstid Lagervara
IP klass IP44
Monteringssätt Utanpåliggande
WEB mer information www.norwesco.se
Varumärke Norwesco

Hyfsat

Hålen för att skruva fast apparaten borde varit färdiga. Lätt att skada ledningarnas isolering. Apparaten fungerar. Gör den mer motagevänlig. Fridens Åke
  • Pris
    starstarstarstar_borderstar_border
  • Kvalitet
    starstarstarstar_borderstar_border
Posted 2016-09-23 by Gunnar Åke Bertram

Skriv din egen recension

Du recenserar: Protector uttag med jordfelsbrytare 16A-230V-30mA

Vilket betyg ger du denna produkt? *

Pris
Kvalitet