home Menu close
menu MENU

Pax Chinook badrumsfläkt

Badrumsfläkten Pax Chinook är en kraftfull fläkt som passar utmärkt som förstärkning av bostadens grundventilation och för forcerad ventilation av fukt och lukt från våtutrymmen. Godkänd för montage i våtutrymmen (IPX4). Motorn är kullagrad och kan monteras i valfri position (tak eller vägg).

Pax Chinook är en kraftfull våtrumsfläkt som passar utmärkt som förstärkning av frånluftflödet i utrymmen där det naturliga självdraget är svagt eller saknas helt. 
Fläkten är en insticksmodell och ryms i ventilationskanaler med minst Ø 100 mm innerdiameter. Den är enkel att montera och lätt att rengöra. Godkänd för montage i våtutrymmen. Motorn är kullagrad och kan monteras i valfri position (tak eller vägg).
Möjlighet att välja tre flöden, med eller utan grundventilation (50 m3/h) samt två olika flöden för forcering (120 m3/h eller 220 m3/h). 

Artikelnummer: 9302256
kr 1 628,75 kr

Lagersaldo: Lagervara

remove add

Pax Chinook fläkten är avsedd för kontinuerlig drift på låg hastighet (50 m3/h). På så sätt skapas en ständig, nyttig luftomsättning som påverkar hela husets inneklimat positivt. Dessutom har fläkten en fuktstyrning som automatiskt forcerar till hög hastighet (120 m3/h) eller till en valbar boost hastighet (220 m3/h) när fuktnivån överstiger
inställt värde. Fläkten Chinook kan också installeras parallellt för omkoppling mellan grundflöde och maximalt flöde via strömbrytare eller snörstart.

Mer information

E-nummer 9302256
Leveranstid Lagervara
IP klass IPX4
Färg -utf. Vit
EAN nr 7391477140355
Tillverkarens art.nr/prod-kod 1403-5
Varumärke Pax

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Pax Chinook badrumsfläkt

Vilket betyg ger du denna produkt? *

Pris
Kvalitet