home Menu close
menu MENU

Passad 30 fukt+närvarostyrning utan kallrasspjäll

Produktfakta PAX passad 30 med fuktstyrning och närvarosensor, utan kallrasskydd

Frånluftsfläkten PAX passad 30 är avsedd för förstärkning av luftflöde i självdragsventilerade bostäder. Den är anpassad för montage i våtutrymmen (WC/bad/dusch/ tvättstuga) i anslutning till ventilationskanaler med naturligt självdrag.
För att undvika kallras vid montering i kanaler som saknar naturligt självdrag (t.ex. genom yttervägg), kan tillbehöret PAX passad kallrasspjäll eftermonteras. Detta förutsatt att annat ventilationssystem sköter byggnadens grundventilationsflöde. OBS! Ett kallrasspjäll är direkt skadligt om fläkten monteras i ventilationskanal med naturligt självdrag.


Artikelnummer: 9302366
kr 1 312,50 kr

Lagersaldo: Lagervara

remove add
Pax fläkten Passad 30 startar med hjälp av en närvarosensor (IR/ljus) vid rörelse eller hastig ljusförändring i rummet, eller när fuktnivån överstiger inställt värde. Fläktarna är av insticksmodell och passar för kanaldimensioner Ø100 - Ø140 mm. Vid större dimensioner används tillbehöret Pax Täckplatta. Fläktarna är enkla att montera och samtidigt lätta att rengöra. Kan monteras i valfri position dvs såväl i tak som på vägg. Elektrisk installation skall utföras av behörig installatör.

Mer information

E-nummer 9302366
Leveranstid Lagervara
IP klass IP44 (område 1)
Färg -utf. Vit
EAN nr 7391477185516
Tillverkarens art.nr/prod-kod 1855-1
Varumärke Pax

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Passad 30 fukt+närvarostyrning utan kallrasspjäll

Vilket betyg ger du denna produkt? *

Pris
Kvalitet