home Menu close
menu MENU

Jordfelsprytare Hager Quick Connect

Jordfelsbrytare typ A är likströmskänsliga och kan alltså bryta huvud-Kretsen vid andra felströmmar än sinusformade. Transientskydd: Jordfelsbrytarna är skyddade mot onödiga frånkopplingar pga transienter på elnätet. Ett nytt DIN-skenefäste med en avancerad fastsättningsmekanism gör att du enkelt kan koppla loss produkter från DIN-skenan. Ett transparent skyddslock för märkfälten på Hagers modulkomponenter av den nya generationen. För att öppna och lägga in märkningsremsan behöver du bara trycka på den undre kanten. Märkprogramm Semiolog kan laddas ner på Hager.se. Denna jordfelbrytare går utmärkärt att använda till golvvärme / värmekabelanläggningar och skydd för tex enskilda grupper i boningshus.

Lagersaldo: I lager

remove add
Namn E-nummer Leveranstid Pris Antal Köp
Jordfelsbrytare CDS225R QC 2-pol 30mA 2163812 Lagervara
kr 539,05 kr
Jordfelsbrytare CDS425R QC 4-pol 30mA 2163820 Lagervara
kr 586,89 kr

Hager lättmonterade jordfelsbrytare skyddar din elanläggning. De skyddar person och egendom vid direkt och indirekt beröring samt undviker risker genom isolationsfel. Alla tänkbara applikationer kan förses med ett passande skydd.
 
Jordfelsbrytaren utvecklades för att skydda personer, djur och egendom vid direkt och indirekt beröring. Den mäter jordfelsströmmar mot jord. Jordfelsbrytare av typ A för AC och pulserande DC felströmmar och med nollan till vänster. 30 mA för personskydd och 300 mA till anläggningsskydd. Stötströmsäker, lägsta temperatur -25ºC och brytförmåga 6 kA. Jordfelsbrytaren är enligt standard EN 61008. Matande ledare kan anslutas från över- eller undersida. Om utbyte av en komponent på DIN-skenan blir nödvändig är detta möjligt att utföra utan att andra än den aktuella produkten berörs.

Mer information

E-nummer G2163801
Leveranstid Lagervara
Varumärke Hager

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Jordfelsprytare Hager Quick Connect

Vilket betyg ger du denna produkt? *

Pris
Kvalitet