home Menu close
menu MENU

Ebeco Isolerskiva Ebisol 6m²

Ebeco Ebisol isolerskiva

Denna isoleringsskiva är en av marknadens effektivaste isoleringsmaterial, gjord för användning till trägolv med eller utan golvvärme, fungerar utmärkt som stegljudsdämpning. Finns i 2 tjocklekar 3mm och 6mm. Isolerskivan Ebisol ger samma isolering som hela 24 mm furu, 100 mm teglemur eller 360 mm normalbetong, på endast 6 mm!
Spara på energin
Den unika cellstrukturen gör att isoleringen inte leder någon värme utan istället reflekterar den tillbaka mot golvets yta så att den kommer till dig nytta. Energin utnyttjas på detta sätt mycket effektivare och energiförbrukningen sänks. Därför installeras golvvärmesystemet Ebeco Foil Kit alltid tillsammans med Ebisol.

Lagersaldo: I lager

remove add
Namn E-nummer Leveranstid Pris Antal Köp
Ebeco Ebisol 6m2 3mm 8960170 Lagervara
kr 236,25 kr
Ebeco Ebisol 6m2 6mm 8960172 Lagervara
kr 375,00 kr
Denna isolerskiva Ebisol från Ebeco ger dig stora fördelar även om ni inte ska installera golvvärme, den fungerar utmärkt som stegdämpning också. Skivan levereras i 2 olika höjder, 3mm eller 6mm och ger därför en minimal bygghöjd. Den skyddar även effektivt mot fukt och kyla och är vattenavstötande, den ruttnar eller möglar inte. Dessutom är den stegljudsdämpande och stötdampande, vilket gör trägolv tystare och skönare att gå på.

Mer information

E-nummer G8960101
Leveranstid Lagervara
Varumärke Ebeco

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Ebeco Isolerskiva Ebisol 6m²

Vilket betyg ger du denna produkt? *

Pris
Kvalitet