home Menu close
menu MENU

Ebeco EB-Therm 800 termostat för dinskena

Enkel att använda
EB-Therm 800 har en tydlig display som alltid är belyst. I visningsläget ser du en sammanfattning över de viktigaste inställningarna och status på funktionerna. Via huvudmenyn navigerar du dig enkelt fram till alla inställningar. Med hjälp av knapparna når du också ett antal genvägar till olika funktioner direkt från visningsläget. Till exempel kan du se termostatens inkopplingstid med endast en knapptryckning - ett utmärkt sätt att hålla koll på energiförbrukningen.

Termostaten ger också möjlighet att koppla in en fjärrstyrningsenhet, som gör att du kan kontrollera vissa funktioner med till exempel din mobiltelefon när du inte är på plats.

Den passar för det mesta - från golvvärme i hemmiljö, till industriella processer med höga temperaturer. Vi har tagit fram denna termostaten med full fokus på dig som användare, något du kommer märka på enkelheten i allt från installation till menynavigering och inställning.

OBS skall det övre temperaturområdet på +0 °C till +170 °C användas måste givaren bytas till PTC-typ, finns som tillbehör.

 

Artikelnummer: 8581610
kr 1 288,75 kr

Lagersaldo: Lagervara

remove add

Mer information

E-nummer 8581610
Leveranstid Lagervara
IP klass IP20
Varumärke Ebeco

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Ebeco EB-Therm 800 termostat för dinskena

Vilket betyg ger du denna produkt? *

Pris
Kvalitet