home Menu close
menu MENU

Leveranser

Dina varor skickas med Schenker, och det innebär att du får hämta dina varor på deras närmaste utlämningsställe. Om du anger ditt mobilnummer vid beställningen, får du ett SMS som talar om när du kan hämta ditt paket. Riktigt små beställningar kan i bland skickas med posten som brev. Om du vill ha din leverans direkt hem måste du själv välja hemleverans i kassan. Hemleveranser går till din dörr om du bor i villa och till din port om du bor i lägenhet. Vissa beställningsvaror leveras direkt från våra leverantörer till dig och då kan hemleveranser ingå.

Förutsatt att din order enbart innehåller varor som finns i lager så bör du under normala förhållanden ha dem hos dig efter ca 3-7 arbetsdagar beroende på var i Sverige du bor.


Ordrar som innehåller beställningsvaror, beställs från våra underleverantörer när vi får din beställning. Du bör under normala förhållanden ha dem hemma hos dig inom 2-4 veckor, förutsatt att de inte är slut hos våra leverantörer.

Observera att all leveranstid som anges hos oss är i arbetsdagar, inte veckodagar.

Om leveranstiden mot förmodan skulle bli försenad får du som kund naturligtvis information om det, och har också rätt att häva köpet utan kostnad.

Outlösta försändelser
Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om elgrossisten.se av någon anledning får tillbaka ett paket som ej hämtats ut och går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 395 kronor, oavsett köpesumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt.


Kontrollera ditt paket här